Informatie

National Trust verkoopt zijn aandelen in fossiele brandstoffen om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren

National Trust verkoopt zijn aandelen in fossiele brandstoffen om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

The Trust, bekend als Europa's grootste liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud, heeft aangekondigd dat het zijn aandelen die momenteel in fossiele brandstofbedrijven zijn geïnvesteerd, gaat verkopen.

Momenteel, 4 procent van zijn£ 1 miljard (ongeveer $ 1,2 miljard) de aandelenmarkt wordt geïnvesteerd in dergelijke bedrijven.

Het is van plan de verkoop van zijn aandelen in fossiele brandstofbedrijven binnen af ​​te ronden drie jaar. De meeste aandelen zullen echter binnen worden verkocht een jaar.

Waarom verkoopt de National Trust zijn aandelen?

In een poging om meer in overeenstemming te zijn met haar instandhoudingsfocus, is de Trust, gevestigd in het VK, van plan te investeren in groene start-ups en portefeuilles die het milieu ten goede komen.

GERELATEERD: HOE HELPEN NATIONALE PARKEN HET MILIEU?

"In de loop der jaren hebben we onze investeringsstrategie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen geleidelijk verder ontwikkeld", aldus Peter Vermeulen, Chief Financial Officer van de Trust.

In een verklaring met de BBC voegde Vermeulen toe: "Als liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud zijn [wij] van mening dat de olie- en gasmaatschappijen na tientallen jaren lobbyen niet genoeg hebben gedaan, en daarom willen we onze investeringen terugtrekken. en investeren in bedrijven die zowel milieuvoordelen als financieel rendement willen behalen. "

De trust neemt elke keer zijn beleggingsportefeuille over zes maanden om de impact op de koolstofvoetafdruk te analyseren. Bovendien geloven ze niet dat deze verschuiving in investeringen een negatief effect zal hebben op het financiële rendement.

Wat doet de National Trust?

Zoals Hilary McGrady, de directeur-generaal van de Trust zei: "Rendementen van onze investeringen zijn essentieel om ons te helpen bij het beschermen en verzorgen van speciale plaatsen in het hele land."

McGrady vervolgde: "De gevolgen van klimaatverandering vormen de grootste bedreiging op de lange termijn voor het land en de eigendommen waar we voor zorgen, en het aanpakken hiervan is een enorme uitdaging voor het hele land."

De Trust zorgt voor 780 mijl van kustlijn, 613.000 hectare van land, en meer dan 500 historische huizen, kastelen, monumenten, tuinen, parken en natuurreservaten in Engeland, Wales en Noord-Ierland.

De Trust streeft naar een groenere en veiligere planeet en is ook van plan om plastic voor eenmalig gebruik geleidelijk uit zijn winkels te schrappen en het gebruik en de verkoop ervan in zijn cafés te verminderen door 2022, aldus Vermeulen.


Bekijk de video: Ben IK eigenlijk wel duurzaam bezig? eco voetafdruk quiz doen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mezigal

  Je hebt ongelijk. Schrijf me in PM.

 2. Frederic

  Ik raad iedereen aan om te kijken

 3. Windgate

  Totdat?

 4. Dar

  Excuseer, dat ik u onderbreek, er is een aanbod om op een andere manier verder te gaan.

 5. Mek

  Wat een vermakelijke zinSchrijf een bericht