Diversen

Huawei zal waarschijnlijk tegen het einde van het jaar zijn eigen besturingssysteem gebruiken in een nieuwe smartphone

Huawei zal waarschijnlijk tegen het einde van het jaar zijn eigen besturingssysteem gebruiken in een nieuwe smartphone


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het lijkt erop dat Huawei doorgaat met zijn poging om afstand te nemen van het Android-besturingssysteem (OS) van Google en er zelf een te maken.

Sinds mei dit jaar, toen de Amerikaanse regering Huawei verbood om Amerikaanse software- of hardwarebedrijven voor zijn apparaten te gebruiken, is het Chinese bedrijf aan het overwegen om zijn eigen besturingssysteem te maken, genaamd HongMeng.

En het ziet ernaar uit dat dit volgens de Chinese staatsmediasite, Global Times, misschien voor het einde van 2019 tot wasdom komt.

GERELATEERD: HUAWEI ZIET 23% GROEI IN DE EERSTE HALFJAAR VAN 2019 ONDANKS HET Amerikaanse verbod

Huawei en Hong Meng

Een bron vertelde de Global Times dat Huawei van plan is een 2000 yuan (het equivalent van $290) HongMeng-run telefoon in de vierde kwartaal, naast de Huawei Mate30-serie, ook in de herfst.

Dit betekent dat HongMeng zal draaien op de lagere telefoons van het bedrijf, terwijl Google's Android zijn hogere vlaggenschipapparaten, zoals de Mate en de Pro-serie, zal blijven voeden.

Het is nog niet bekendgemaakt of HongMeng in de toekomst op al zijn apparaten zal draaien, maar het maakt zeker deel uit van zijn langetermijnstrategie. Als zaken niet gemakkelijk of snel worden opgelost met de VS, moet het bedrijf zich voorbereiden op alle uitkomsten.

HongMeng wordt gebouwd om te werken op zijn Internet-of-Things (IoT) -apparaten, zoals smart-tv's, en niet alleen op smartphones.

#Huawei-smartphone met #HongMeng OS gaat in de verkoop in Q4, geprijsd op 2.000 yuan: bronnen (Foto: IC) https://t.co/4uu5DMn1x8pic.twitter.com/JwQkh0sBea

- Global Times (@globaltimesnews) 4 augustus 2019

Het nieuwe besturingssysteem moet een app-systeem bevatten dat kan wedijveren met Apple's App Store en Google's Play Store - iets waar Huawei nog steeds aan werkt.

Huawei's CEO en oprichter, Ren Zhengfei, zei vorige maand dat HongMeng waarschijnlijk sneller zal zijn dan Android.

We zullen moeten afwachten wat Huawei te zeggen heeft over hun aankomende besturingssysteem. Misschien komt er op 9 augustus meer nieuws naar buiten, wanneer Huawei's Developer's Conference plaatsvindt in Dongguan, China.


Bekijk de video: 7 Days With Huawei Mate 40 Pro - Like A Marriage! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Fenyang

  Bedankt voor een uitleg. Allemaal ingenieus is eenvoudig.

 2. Raymond

  Ja, het klinkt dat het verleidelijk is

 3. Abdalla

  een jaar oud bij de gedachte))

 4. Volmaran

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen.

 5. Meztigrel

  remarkably, very useful room

 6. Vernados

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht