Collecties

Fossil combineert klassiek design met moderne technologie in hun nieuwe hybride HR-horloge

Fossil combineert klassiek design met moderne technologie in hun nieuwe hybride HR-horloge


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Horlogemakers kunnen moeite hebben om te beslissen of ze zich aan hun klassieke modellen en ontwerpen moeten houden of de trendy technologie van smartwatches moeten omarmen.

Fossil heeft nauw samengewerkt met Google voor hun Wear OS-smartwatches, maar nu heeft het horlogebedrijf zich op eigen kracht ontwikkeld.

Hun nieuwe Hyrbid HR analoge horloge ziet eruit als een klassiek polshorloge, maar heeft bijna net zoveel functies als een smartwatch.

GERELATEERD: KLASSIEK KIEZEN VOOR SMARTWATCH, TIMEX HERLEEFT ZIJN DIGITALE '80S WATCH

Hybride smartwatches versus gewone smartwatches

Als je een fan bent van smartwatches die eruit zien als een dikke neon rubberen band, kijk dan weg. Hybride smartwatches zijn gemaakt om eruit te zien als gewone polshorloges, maar bevatten eigenlijk enkele van de functies die smartwatches bieden.

Meestal bieden hybride horloges een beperktere selectie van functies en een kortere batterijduur dan smartwatches.

De nieuwe Hybrid HR-horloges van Fossil hebben echter een hartslagsensor toegevoegd en hun batterijduur gaat tot wel mee twee weken na net een uur van opladen. Bovendien is de prijs ook aantrekkelijk, want het begint al $195.

Andere hybride smartwatches, zoals de Withings Steel HR beginnen bij$200, met 25 dagen levensduur van de batterij en de kosten van Garmin's Vivomove Style en Luxe hybrides $300 en $500, respectievelijk. De laatste biedt ook veel van dezelfde functies als andere hybride smartwatches.

De hybride van Fossil valt echter op, omdat de tekst op de schermen van de horloges duidelijk en gemakkelijk te lezen is. Veel hybrides bieden niet eens een tekstdisplay en trillen gewoon om u te laten weten dat u uw telefoon moet controleren.

Bovendien heeft het display van de tekst een e-ink-look, waardoor het onder alle omstandigheden gemakkelijk te lezen is.

Fossil heeft zijn eigen app gemaakt voor de Hybrid HR, die onder andere het volgen van aangepaste doelen, muziekbediening en aanpasbare knoppen biedt.

De Hybrid HR is al verkrijgbaar bij Fossil en is woensdag op de markt gebracht. We zullen het gewoon zelf moeten proberen om te zien hoe nauwkeurig het werkt, maar het ziet er best goed uit.


Bekijk de video: Fossil Hybrid HR Review (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Natilar

  I congratulate, by the way, this brilliant thought falls right now

 2. Pasqual

  wonderbaarlijk, is het zeer waardevolle antwoord

 3. Abdul- Qadir

  Ze leren van fouten en na fouten worden ze behandeld. Naar de vraag van de vragenlijst "Burgerlijke staat:…." Trots schreef - "hierboven". De overheid heeft een nieuwe impuls nodig ... over de wasmachine: krachtige bosh als je drinkt, moet je weten wanneer je moet stoppen. Anders kun je minder drinken. Het is bekend dat een persoon altijd naar drie dingen kan kijken: hoe een vuur brandt, hoe water stroomt en hoe een andere persoon werkt.

 4. Mokree

  Ik geloof dat ze vals speelde.

 5. Jamarick

  wonderbaarlijk, zeer waardevolle boodschap

 6. JoJobei

  Ik weet het niet, ik weet het niet

 7. Anselmo

  Welke noodzakelijke woorden ... Geweldig, een uitstekende zinSchrijf een bericht